Produktion og montering af altan fra Køge til Storkøbenhavn

Hos Gilbro A/S har vi mange års erfaring i produktion og montering af altaner på både nye og ældre ejendomme, og vi har den helt rette erfaring og kompetencer til at finde frem til den bedste altanløsning til lige præcis dig og din ejendom.

Vi holder selv til i Køge og arbejder meget i Storkøbenhavn. Så hvis du har brug for os i Karlslunde, Hvidovre eller andre nærliggende områder i strækningen fra Køge til Storkøbenhavn, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Altan i hårdttræ og stål

Vores altaner er konstrueret med robuste materialer, der sikrer langvarig holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Vi anvender vedligeholdelsesfrit hårdttræ og stål til både altanbunde og rækværker. Alle stålkonstruktioner er overfladebehandlede, hvilket reducerer behovet for hyppig vedligeholdelse og sikrer, at altanerne forbliver smukke og funktionelle i årene fremover.

Dansk producerede altaner af høj kvalitet

Vi er stolte af at benytte udelukkende danske samarbejdspartnere og dansk arbejdskraft til produktionen af vores altaner. Dette sikrer ikke kun en lokal tilgang til vores arbejde, men betyder også, at du altid kan føle dig tryg ved de håndværkere, som vi sender ud i dit hjem. Alle vores altanprojekter er nøje udarbejdet og beregnet af erfarne ingeniører for at sikre optimal funktionalitet og holdbarhed.

Desuden er alle vores aluminiums- og stålkonstruktioner CE1901-1 certificeret, hvilket garanterer, at vores produkter lever op til de højeste europæiske standarder for konstruktionssikkerhed. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og overholder alle EU-krav til vores altaners konstruktioner.


Fra tilbud til færdigmonteret altan

1. Tilbud
Når du kontakter os med henblik på at få opført en altan til din bolig, vil vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud til dig og ser på ejendommen. Der er mange muligheder for størrelse og materialer, og vi lytter til dine ønsker og ideer. For selvom vi kommer med ekspertise og praktisk viden på området, så er det DIN drøm, vi bygger.

Er du en del af en andelsboligforening, anbefaler vi, at I opretter et altanudvalg i foreningen. Det vil også være dette udvalg, der vil modtage vores tilbud, som I kan gennemgå og stemme om i foreningen.

2. Projektering
Når vores tilbud er godkendt, går vi i gang med at måle op og lave tegninger til projektet.

Vi sørger for ansøgning til kommunen. Behandlingstiden for byggetilladelser på altaner er svingende og er for eksempel afhængig af kommune og projektets størrelse.

I vil naturligvis blive holdt opdateret, så I hele tiden ved, hvor langt vi er i processen.

3. Produktion
Når byggetilladelsen foreligger, kan vi gå i gang med at producere jeres nye altaner. Det tager normalt 6-8 uger, at få materialer hjem og få produceret altaner; dette er også afhængigt af størrelsen på projektet.

Din garanti for kvalitet: Vi er DS/EN 1090 EXC2 og EXC3 certificeret, og vi kan levere CE-mærket bygningsstål til alle opgaver. Derudover arbejder vi med kvalitetsledelse iht. ISO 9001.

4. Montering
Når altanerne er færdigproducerede på vores værksted, kommer vi ud til jer og monterer. Det tager 4-5 dage, hvoraf vi i en dag eller to har brug for at komme indenfor hos dig for at montere. Vi starter normalt klokken 07.00 og slutter dagen hos dig 15.30. I de dage vi arbejder på at sætte din altan op, vil vi naturligvis gøre vores bedste for at eventuelle støj-gener holdes på et minimum, ligesom vi gør os umage for at de gulvområder, vi har måttet tage op under montering lægges pænt på plads igen, således at området omkring din nye altandør efterlades klar til brug.

5. Aflevering
Når din nye altan står klar, sørger vi for at færdigmelde altanen hos kommunen.

Inden vi forlader dig helt, vil vi sammen gennemgå altanen, så vi er sikre på, at du er helt tilfreds.

Til sidst vil vi blot ønske dig god fornøjelse på din nye altan. Vi håber, du bliver rigtig glad for den.

Se referencer

Det er en stor beslutning, når man skal have en altan. Tag et kig på, hvad nogle af vores kunder synes om deres altaner og om Gilbro A/S som samarbejdspartner.

Se mere

Få et tilbud på en ny altan fra Køge

Kunne du tænke dig at få monteret en ny altan til din bolig, så du kan nyde det danske vejr i nye højder? Kontakt os i dag på 43 90 21 61 for en uforpligtende samtale. Du kan også skrive til os gennem info@gilbro.dk eller via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi kan få planlagt et besøg og få sat gang i processen.