Vi har mange års erfaring i produktion og montering af altaner på både nye og ældre ejendomme, og vi har den helt rette erfaring og kompetencer til at finde frem til den bedste altanløsning til lige præcis dig og din ejendom.

Materialer

Altanbunde og rækværker udføres i vedligeholdelsesfrit hårdttræ og stål. Alle stålkonstruktioner er overfladebehandlede for at mindske arbejdet ved vedligeholdelse.

Tryghed

Vi benytter udelukkende danske samarbejdspartnere og dansk arbejdskraft, og det betyder, at du altid kan føle dig tryg ved de håndværkere, som vi sender ud i dit hjem.

Kvalitet

Alle vores altanprojekter er udarbejdet og beregnet af ingeniører, alle vores alu- og stålkonstruktioner er CE1901-1 certificeret, og vi overholder alle EU-krav til konstruktioner.


Fra drøm til virkelighed

1. Tilbud
Når du kontakter os med henblik på at få opført en altan til din bolig, vil vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud til dig og ser på ejendommen. Der er mange muligheder for størrelse og materialer, og vi lytter til dine ønsker og ideer. For selvom vi kommer med ekspertise og praktisk viden på området, så er det DIN drøm, vi bygger.

Er du en del af en andelsboligforening, anbefaler vi, at I opretter et altanudvalg i foreningen. Det vil også være dette udvalg, der vil modtage vores tilbud, som I kan gennemgå og stemme om i foreningen.

2. Projektering
Når vores tilbud er godkendt, går vi i gang med at måle op og lave tegninger til projektet.

Vi sørger for ansøgning til kommunen. Behandlingstiden for byggetilladelser på altaner er svingende og er for eksempel afhængig af kommune og projektets størrelse.

I vil naturligvis blive holdt opdateret, så I hele tiden ved, hvor langt vi er i processen.

3. Produktion
Når byggetilladelsen foreligger, kan vi gå i gang med at producere jeres nye altaner. Det tager normalt 6-8 uger, at få materialer hjem og få produceret altaner; dette er også afhængigt af størrelsen på projektet.

Din garanti for kvalitet: Vi er DS/EN 1090 EXC2 og EXC3 certificeret, og vi kan levere CE-mærket bygningsstål til alle opgaver. Derudover arbejder vi med kvalitetsledelse iht. ISO 9001.

4. Montering
Når altanerne er færdigproducerede på vores værksted, kommer vi ud til jer og monterer. Det tager 4-5 dage, hvoraf vi i en dag eller to har brug for at komme indenfor hos dig for at montere. Vi starter normalt klokken 07.00 og slutter dagen hos dig 15.30. I de dage vi arbejder på at sætte din altan op, vil vi naturligvis gøre vores bedste for at eventuelle støj-gener holdes på et minimum, ligesom vi gør os umage for at de gulvområder, vi har måttet tage op under montering lægges pænt på plads igen, således at området omkring din nye altandør efterlades klar til brug.

5. Aflevering
Når din nye altan står klar, sørger vi for at færdigmelde altanen hos kommunen.

Inden vi forlader dig helt, vil vi sammen gennemgå altanen, så vi er sikre på, at du er helt tilfreds.

Til sidst vil vi blot ønske dig god fornøjelse på din nye altan. Vi håber, du bliver rigtig glad for den.

Se referencer

Det er en stor beslutning, når man skal have en altan. Tag et kig på, hvad nogle af vores kunder synes om deres altaner og om Gilbro som samarbejdspartner.

Se mere